Title Image

Webinar – Verbindend leidinggeven in tijden van onzekerheid

Webinar met Bert Reinds

26 maart 2021, 10:00-11:00 uur

 

Verbindend leidinggeven in tijden van onzekerheid

 

Vrijdag

 

26 maart 2021
10:00 – 11:00 uur

 

Via Zoom

Link wordt na aanmelding toegezonden

 

(gratis)

Programma

 

10:00   Welkom en introductie
10:05   Inleiding door Bert Reinds
10:35   Vraag & Antwoord
10:55   Afronding

Uit de praktijk horen we verschillende verhalen van leiders in kerken en gemeenten die worstelen met de uitdaging die deze crisistijd met zich meebrengt. Meer dan voorheen betreden we onbekend gebied en hebben we te maken met zeer uiteenlopende reacties daarop.Kun je het nog goed doen? Hoe ga je om met de teleurstellingen van jezelf en van de mensen aan wie je leiding geeft? En hoe kun je weerstand doorbreken?


Bert Reinds: De sfeer en de druk van het dreigende onverwachtse van de laatste tijd laat zien dat veiligheid niet zo vanzelfsprekend is. Wat heb je eigenlijk in de hand? Als angst gaat regeren is de kans groot dat gezag overgaat in ongewenste macht!

We hebben Bert bereid gevonden om dit thema met ons te bespreken in een webinar. Na zijn inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Een panel is aanwezig om samen met Bert jullie vragen te beantwoorden. Een mooie gelegenheid om ons met elkaar te buigen over zo’n actueel onderwerp.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor leiders binnen kerken en organisaties en diegene die op een ander manier leiding geven aan mensen. Ook voor professionals die zich verder willen bekwamen op dit gebied is dit seminar zeer geschikt. Het is toepasbaar voor kerk, kring, team, werkgroep, klas, gezin, familie en elke ander plek waar mensen samen komen en/of samenwerken.

Meld je aan!