Soms zit je in een lastig parket in je gemeente, waarbij je niet direct weet welke koers je daarbij aan moet houden. Je wilt niet direct de gemeente verlaten, maar je pogingen om een en ander te veranderen hebben weining effect gehad. Je merkt dat je er in je gedachten steeds mee bezig bent, maar er gloort nog geen licht aan het eind van de tunnel. Weggaan wil je niet, maar op deze manier doorgaan ook niet, He tlijkt op een patstelling die moeilijk te doorbreken is.

In een dergelijk situatie kan een neutrale buitenstaander die niet direct bij het probleem of bij jou betrokken is helpen om een beter zicht op de situatie te krijgen. Mogelijk dat met enkele gesprekken met een van onze ervaren coaches/mediators kan zorgen voor de nodige rust om op een goede manier tot een oplossing te komen voor deze situatie.

Als je hieraan behoefte hebt, kun je contact opnemen met info@vredestichters.nl
Stacks Image 3213
Netwerk Vredestichters zet zich in om gemeenten en de leden te helpen vredestichters te zijn of te worden. Er is een groep van ervaren sprekers, trainers en coaches die hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen ter ondersteuning van kerken en gemeentes. Dit netwerk is breed samengesteld, zowel wat betreft kerkelijke achtergrond als geografisch. Als U belangstelling hiervoor hebt, kunt U via een mailtje informatie aanvragen.
Stacks Image 3220